Vanavond uitreiking twee Suri Legends Awards in TBL
05 Mar 2014, 17:15
foto


Stichting Supo presenteert vanavond de tweede editie van de Suripoku Awards in TBL Cinemas. Een maand lang heeft het publiek mogen stemmen op zijn/haar favorieten. Het aantal stemmen is dit jaar verdubbeld ten opzichte van het vorig jaar.
Dit jaar zullen er twee Suri Legend Awards worden uitgereikt. Vorig jaar werd deze award postuum uitgereikt aan Lieve Hugo.

De Suri Legend Award gaat naar een artiest die langer dan 15 jaar zijn sporen heeft verdiend in de Surinaamse muziek. De avond begint om 20u en het wordt een niet te late avond. Bij de Suripoku Awards is er een rode loper evenement waarbij de fans de gelegenheid krijgen met hun favoriete artiest op de foto te staan. De show wordt vanavond onder andere opgeluisterd worden door award winnaars van het vorig jaar.

De Suripoku Awards awards die dit jaar uitgereikt zullen worden zijn mede mogelijk gemaakt door Rosebel Gold Mines. Parbo Bier, Fernandes Softdrinks, Godo, Sib Signs & Designs en TBL Cinemas. De kaarten zijn verkrijgbaar bij TBL Cinemas.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May