Sammy Doerga begint zondag met talkshow 'Door de Bank'
02 Mar 2014, 00:00
foto
Sammy Doerga, de motor achter 'Door de Bank'.


De ondernemer Sammy Doerga heeft jarenlang gedroomd van een eigen talkshow. Zondagmiddag 12.00 uur gaat deze wens van hem in vervulling. Drie uren lang zal zijn wekelijks programma 'Door de Bank' via Sangeet Mala Televisie (kanaal 26) duren. De talkshow is ook te beluisteren op 100.1 FM. De twee namen van de vrouw en de man die samen met hem het programma zullen presenteren, wil hij nog enkele uren een verrassing laten zijn.

Doerga zegt aan Starnieuws dat het programma een 'open house' karakter heeft. Er is een open gebouw op het terrein van Sangeet Mala aan de Indira Gandhiweg opgezet voor het programma, waar iedereen naar binnen kan komen. De mensen kunnen ter plekke meemaken hoe het programma wordt gepresenteerd. "Het Open Huis heeft geen muren, wat direct aangeeft dat wij niks te verbergen hebben, dus iedereen kan ons horen en er zijn ook geen deuren waardoor eenieder zonder drempelvrees direct binnen kan stappen. Dus iedereen is welkom om deel te nemen aan dit programma", zegt Doerga.

De programmamaker merkt op dat de verzorgers luchtig en openhartig in zullen gaan op belangrijke ontwikkelingen. Voor het programma worden ook gasten uitgenodigd met wie gedebatteerd zal worden over onderwerpen die de gemeenschap gelijk raken. Doerga merkt op dat met het oog op de verkiezingen het publiek diepgaand geïnformeerd moet worden over verschillende standpunten. Er zal kritisch ingegaan worden op standpunten die politici innemen. Doerga verklapt dat het praatprogramma wordt afgesloten met entertainment en onder genot van een hapje en een drankje. "Eenieder is welkom in ons Open Huis", nodigt Doerga uit.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May