Quota verwent seniorenburgers met filmochtend
23 Feb 2014, 19:00
foto
Enkele seniorenburgers die de filmochtend hebben bezocht. (Foto: Quota)


Quota International of Suriname heeft zaterdag een filmochtend gehouden voor 330 senioren burgers op verzoek van schrijfster Cynthia Mc Leod. Onder het genot van een drankje en popcorn hebben senioren burgers kunnen genieten van 'Hoe duur was de suiker' in TBL Cinemas. Ook na de film werden zij in de watten gelegd.

Voor deze gelegenheid is een selectie gemaakt uit alle senioreninstellingen en zo zijn uitgenodigd: Huize Albertine, Huize Margriet, Huize Majella, Huize Ashiana, Kibri Mi, Huize Emma, Fatima Oord, Beatrix Stichting, Leger des Heils en Stichting Bont en Blauw. Een eerdere selectie mocht in november 2013 genieten van de Quota Bigi Sma Dei

De filmochtend is mede mogelijk gemaakt door TBL Cinemas, busbedrijf Baldew, Carifruits, Ivy Niehof, vrijwilligers en de leden van Quota International of Suriname.

Quota International of Suriname is een service club waarvan de leden professioneel werkende vrouwen zijn. De doelgroepen van Quota zijn kinderen en jongeren met een beperking, kansarme vrouwen en senioren burgers. Onder het credo 'We change lives' doet Quota haar best de noden van haar doelgroepen enigszins te lenigen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May