NDP-Para gaat voor alle drie zetels
17 Feb 2014, 17:00
foto


De afdeling Para van de Nationale Democratische Partij (NDP) is van plan alle drie zetels van het district binnen te halen in 2015. Nu bezet de paarse partij twee zetels. Afgelopen weekend zijn vier jongerenbesturen geïnstalleerd.

De jongeren hebben tot taak om hun leeftijdsgenoten te motiveren zich aan te sluiten bij de NDP. Volgens jongerenvoorzitter Para, Miriam Asodanoe, moet de participatie van deze jongeren als resultaat hebben het behalen van de derde zetel, die nu door de NPS ingevuld wordt.

“NDP-Para gaat voor honderd procent paars en zal alle jongeren die voor het eerst naar de stembus gaan aantrekken tot de partij”, zegt Asodanoe.
De afdelingsvoorzitter van NDP-Para, Gino Polak, installeerde de besturen en gaf als opdracht mee om de statuten van de partij goed te bestuderen. Polak vroeg de jongeren om het beleid van de regering goed te volgen en zich te vergewissen van alle politieke ontwikkelingen. “Jullie moeten ook antwoord geven op uitlatingen van tegenstanders”, zegt Polak.

Door het organiseren van bijeenkomsten en andere activiteiten zullen de NDP-jongeren van Para hun leeftijdsgenoten positief bezighouden en klaarstomen om voor de kandidaten van de partij te stemmen. De jongeren zullen ook met beleidsmakers communiceren om sportfaciliteiten neer te zetten in de verschillende woonwijken. Bij de installatiebijeenkomst mochten vier verenigingen sporttenues in ontvangst nemen.

Marvin Moesan
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May