Mijnbouwconferentie moet potentie van sector laten zien
11 Feb 2014, 22:00
foto


Het hoofdthema van de eerste Suriname Internationale Mijnbouw, Energie & Petroleum conferentie en tentoonstelling (Surimep 2014) is ‘Gebruik Surinames Natuurlijke Hulpbronnen ter ondersteuning van een duurzame economie’.
Dit evenement duurt van 17 tot 19 juni en wordt georganiseerd door het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), in samenwerking met AME Trade Ltd, UK.

Surimep is gericht op de potentie en duurzame ontwikkeling van de Surinaamse mijnbouw, energie en petroleum industrie. Er staan conferentie sessies, tentoonstellingen, rondetafeldiscussies, seminars, toeristische uitstapjes en bezoeken aan diverse ‘sites’ op het programma.

Surimep wil de mogelijkheden aantonen voor investeringen in de mijnbouw-, petroleum en energiesector en biedt deelnemers de mogelijkheid tot interacties met belangrijke besluitvormers in de winning industrie, het promoten van hun bedrijf aan de Surinaamse besluitvormers en aan de winning industrieën in de regio, zegt de voorlichting van het evenement.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May