Surinaamse Cricket Bond hervat competitie
27 Jan 2014, 08:00
foto
Spelers van de Paramaribo Cricket Club feliciteren hun tegenstander, de winnaar MCC Warriors.


De Guinness A-klasse cricketcompetitie in Paramaribo is zondag voortgezet nadat zij in december was stopgezet door slechte weersomstandigheden. Er zijn in zowel Paramaribo als Nickerie wedstrijden afgewerkt.

In Paramaribo kwam de ploeg van MCC Warriors uit tegen de ploeg van Cricket Club (CC) Paramaribo. CC Paramaribo won de toss van MCC Warriors en koos ervoor om te batten. Het team sloeg in totaal 78 runs in 18.3 overs tegen all out. Ramgewam Boedram is uitgeroepen tot beste batsman met 38 runs. De ploeg van MCC Warriors had slechts 6 overs nodig om 79 runs bij elkaar te batten tegen verlies van slechts 1 wicket. Beste batsman bij MCC Warriors werd Mohindra Boodram met 40 runs.

Er werd besloten om de overs terug te brengen naar 26, omdat de wedstrijd laat was gestart. In het dr E. Snellenpark zullen CC Paramaribo en CC Snellenpark het op zondag 2 februari tegen elkaar opnemen.

Ook in Nickerie is de competitie voortgezet. De ploeg van British Indian Cricket Club(BICC) heeft gespeeld tegen de ploeg van Rabindrenath CC (RCC). De ploeg van BICC moest aan de bat, nadat Rabindrenath CC de toss had gewonnen. BICC sloeg in 44 overs 358 runs all out. De beste batsman van BICC werd Rowell Douglas met 101 runs. De ploeg van RCC werd in 28 overs uitgegooid. De ploeg kwam niet verder dan 110 runs. De beste batsman werd Rajeev Jagroep met 31 runs.

De Politie Cricket Club (PCC) is zaterdag in Nickerie uitgekomen tegen Jai Hanuman Cricket Club (JCC). Politie CC won de toss en koos de bat. De ploeg maakte 359 runs in 30 overs tegen het verlies van 3 wickets. Ali Kayamat en Durlando Brahma maakten beiden afzonderlijk een century. Kayamat maakte 111 runs en Brahma kwam tot 108. In 24 overs werd het team van JCC uitgegooid. Hij kwam niet verder dan 71 runs.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May