Moordenaar Diana W. aangehouden
24 Jan 2014, 00:00
foto


Diana W. (31) die maandag dood aangetroffen werd in het district Brokopondo, blijkt te zijn vermoord. Haar partner, de 37-jarige J.L., is donderdagavond aangehouden te Brownsweg door de politie van Brokopondo. Politie-inspecteur 2e Klasse, Drohpatie Ramkhelawan, van de voorlichtingsdienst bevestigt tegenover Starnieuws dat de man ingesloten is.

De verdachte had eerst ontkend dat hij iets te maken had met de dood van zijn vrouw. Hij had toen gezegd dat hij die dag naar het ziekenhuis was. Diana W. werd sedert de vorige week vrijdag vermist. Haar ontzielde lichaam verkeerde in verre staat van ontbinding toen zij maandag aan de Brownsweg werd aangetroffen.

Uit autopsie bleek dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen. J.L. is aangehouden na een tip die de politie kreeg. Hij bekende Diana W. om het leven te hebben gebracht. Volgens de verdachte zou de vrouw gepoogd hebben hem van kant te maken. Hij zou zich hebben verdedigd. Bewoners van Brownsweg zijn in rep en roer over het gebeurde. "Un breyti dat skowtu hori a man. Na wan sari tori", zegt een dorpsgenoot van Diana W.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May