PWO wil moderniseren en nieuwe lidbonden aantrekken
22 Jan 2014, 01:00
foto
Armand Zunder


Armand Zunder zal de vakcentrale, de Progressieve Werknemers organisatie (PWO) doorlichten en voorstellen doen voor modernisering van de organisatie. Zijn adviezen moeten leiden tot activering van de vakcentrale en inschrijving van nieuwe lidbonden. De econoom zal actief meewerken aan het uitvoeren van de voorstellen.

Zunder zal ook een unit opzetten voor de ontwikkeling van het micro-, klein- en middelgroot bedrijf. De PWO wil met deze unit een bijdrage leveren aan de overgang van startende of pas gestarte ondernemers van de informele naar de formele sector van de Surinaamse economie. In Ravaksur-verband zullen ook de overige vakcentrales bij de ontwikkeling van deze eenheid worden betrokken.

Ravaksur heeft op voorstel van de PWO, Zunder voorgedragen als lid van de Staatsraad van de Republiek Suriname. Hij zal de vorig jaar overleden voorzitter van de PWO, André Koornaar vervangen. De persdienst van de PWO geeft aan dat vorige week de voordracht door Ravaksur is aangeboden aan het kabinet van de president van Suriname.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May