Grassalco nu deel van de ISO-familie
17 Jan 2014, 12:00
foto
Henny Aroeman (l) en kwaliteitsmanager Andre Forster van de afdeling Health Safety Environment & Quality en Tirzah Karsowidjojo (m) van Exploratie met de award en ISO-certificaten. (Foto: NV Grassalco)



NV Grassalco heeft drie kwaliteitscertificeringen binnen. De steenslagproductie te Royal Hill in het district Brokopondo is nu ISO-gecertificeerd. Op de gebieden van kwaliteitsmanagementsysteem, milieu, arbeidsomstandigheden, gezondheid en veiligheid, heeft het staatsmijnbouwbedrijf zijn strepen behaald.

De drie ISO-certificeringen bieden het bedrijf nationaal en internationaal voordelen. Versterking van de concurrentiepositie, duurzame bedrijfsontwikkeling en het vervaardigen van kwaliteitsproducten zijn zaken waar Grassalco met de standaarden profijt van zal hebben.

NV Grassalco heeft de ambitie om nationaal, maar ook internationaal duurzame en hoogwaardige dienstverlening en producten op de markt te brengen, schrijft het bedrijf in een persbericht. “Om te voldoen aan de slogan ‘we bring prospertity to the surface’ is er behoefte aan verdere ontwikkeling van het bedrijf op alle denkbare gebieden.”

De externe auditeur, Det Norske Veritas (DNV) heeft tijdens het certificeringstraject twee medewerkers van het bedrijf opgeleid tot kwaliteitsmanagers. Zij moeten het hele proces in goede banen leiden. Het proces heeft een jaar geduurd.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May