Actievoerende BOG-bond woensdag bij minister
13 Jan 2014, 01:30
foto
Bondsvoorzitter John Nasibdar


Minister Michel Blokland van Volksgezondheid heeft de bond van het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) uitgenodigd voor een gesprek woensdag. Bondsvoorzitter John Nasibdar zegt dat intussen de actie die al ruim zeven weken duurt, voortgezet wordt. Dinsdag komt de algemene ledenvergadering bijeen om de stand van zaken te bespreken.

Nasibdar deelt mee dat een consultant in de arm is genomen om de functies van bondsleden te herwaarderen. "Sommige werknemers zijn op eigen kracht verder gaan studeren. Zij hebben hun kennis verder ontwikkeld. Als die mensen niet beter gewaardeerd worden, zullen ze elders gaan werken. Dit betekent weer verlies van kader", merkt de vakbondsleider op.

"De overheid klaagt over een tekort aan kader. Daar had de minister het ook over. Daarom is het belangrijk om de werknemers die zich hebben ingezet beter te waarderen", meent Nasibdar. Hij hoopt dat het gesprek met de minister zal leiden tot een oplossing, waardoor het werk kan worden hervat. Nasibdar zegt dat de actie zolang duurt omdat de leden resultaat willen hebben.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May