Stichting voor het Kind heeft eindelijk geld ontvangen
06 Jan 2014, 13:00
foto


Achterstallige gelden zijn vandaag overgemaakt aan Stichting voor het Kind. Het personeel kan eindelijk worden uitbetaald. Bondsvoorzitter Robby Naarendorp zegt aan Starnieuws dat hij hoopt dat voortaan er geen stagnatie komt in de overmakingen.

Het personeel heeft vanmorgen het werk hervat nadat het bondsbestuur en de leiding van de stichting met elkaar hadden gesproken. Naarendorp wijst er op dat de werknemers hun verplichtingen hebben en het geld niet kunnen missen. "Zij verdienen niet eens voldoende en dan wordt het salaris ook niet op tijd gestort. Dit kan echt niet. En het is niet de eerste keer dat het geld maar niet op tijd wordt overgemaakt", stelt de vakbondsleider.

In het weekend is alles in het werk gesteld om de administratieve zaken in orde te maken. Het ministerie van Financiën heeft de Centrale Bank van Suriname de opdracht gegeven om het geld over te maken. Verschillende mensen en instanties hebben aan de touwtjes moeten trekken om de zaken van Stichting voor het Kind in orde te krijgen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May