DA91 tevreden over bereikte resultaten partij
31 Dec 2013, 20:00
foto


(Aangeboden)

We staan aan het begin van een nieuw jaar, een jaar waarin we wederom consequent inhoud zullen geven aan de doelstellingen en principes van DA91.
Wanneer we terugkijken naar de activiteiten van DA91 in het jaar 2013 dan kunnen we tevreden zijn met de bereikte resultaten, in het bijzonder onze verhevigde, landelijke campagne tegen corruptie en de vertegenwoordiging van ons volk in De Nationale Assemblee.

De basisgedachte en doelstelling van DA91 is een rechtvaardige, welvarende en democratische maatschappij waar elke Surinamer zijn talenten vrij van oneigenlijke beperkingen kan ontwikkelen. Alleen als elke Surinamer een bijdrage kan en mag leveren, zullen we daadwerkelijk duurzame ontwikkeling bewerkstelligen voor nu en de toekomst.

Het is deze gedachte die ons blijft motiveren en stimuleren om ons dagelijks te blijven inzetten om de noodzakelijke veranderingen in de samenleving te bereiken met alle wettige ten dienste staande middelen.

Hoewel we weten dat er ook in 2014 wederom vele uitdagingen zullen zijn voor ons Surinamers, staat de koers van DA91 vast. Om Suriname op de juiste weg voor welvaart en welzijn te brengen en te houden, zal daadkracht en ambitie vereist zijn. Ook u zal daar een bijdrage aan kunnen leveren, door tezamen met ons één van de grote bedreigingen van onze samenleving, corruptie, te bestrijden. Tezamen zullen wij een sterk en corruptievrij Suriname bouwen! Uw ondersteuning is onmisbaar in het succes van Suriname!

DA91 wenst u, uw gezin, uw organisatie en allen die u dierbaar zijn een succesvol 2014 toe!
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May