NDP-Saramacca had eigen feestje
30 Dec 2013, 17:00
foto
Toppers van de afdeling Saramacca van de NDP.


Terwijl NDP-voorzitter Desi Bouterse de leden en sympathisanten van zijn partij toesprak, hield de afdeling Saramacca ook een jaarafsluitingsbijeenkomst met de structuren en kaderleden van de partij. Starnieuws verneemt dat er druk is uitgeoefend op de leidinggevenden van de afdeling Saramacca, maar geen van de zes ressortvoorzitters wilde de datum verschuiven.

De afdeling Saramacca stelde zich op het standpunt dat de datum ruim van te voren was gepland. Er waren reeds uitnodigingen verstuurd en afspraken gemaakt. In een persbericht zeggen hoofdbestuurslid Clifton Koorndijk en politiek coördinator Badresein Sital dat gelet op het speciaal karakter van deze meeting bewust gekozen is als locatie, het bijna in afbouwfase verkerende partijcentrum in Groningen.

Opening partijcentrum
Op een feestelijke vergadering is het haast afgelopen jaar 2013 geëvalueerd en werden de perspectieven voor 2014 voorgehouden. Alle voorzitters van de subafdelingsbesturen van de zes ressorten, tevens het hoofdbestuurslid Koorndijk, assembleelid Frits Moesafierhoessein en de politieke coördinator Sital, hebben in korte statements de partij politieke stand van zaken, aangegeven . Hierbij werd sterk de nadruk gelegd op een zeer spoedige realisatie van projecten en programma’s van belang voor de gemeenschap van Saramacca en vooral ook invulling geven aan voornemens en beloftes die reeds eerder zijn gedaan.

Unaniem is overeengekomen het NDP-afdelingspartijcentrum uiterlijk 15 januari 2014 formeel in gebruik te laten nemen door de voorzitter van de partij. Volgens het persbericht is in een geanimeerde sfeer tot in de late uurtjes gefeest. Bouterse liet in Ocer duidelijk blijken dat de NDP slecht functioneert en dat er leden zijn die het beleid van het bestuur niet uitvoeren. De afdeling Saramacca heeft ook op een eerder gehouden vergadering, waarbij Bouterse ook aanwezig was, haar standpunten kenbaar gemaakt. Er vielen toen zelfs harde woorden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May