Bouterse waarschuwt NDP'ers die niet willen luisteren
30 Dec 2013, 00:00
foto
NDP-voorzitter Desi Bouterse (foto: René Gompers)


De voorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP) waarschuwt partijgenoten die het beleid van het bestuur niet volgen. Zij zullen worden geroyeerd, want Bouterse zegt dat hij geen hoofdpijn wil hebben. Er zal opgetreden worden tegen leden die niet willen luisteren.

Bouterse merkte op dat ook de structuren van de NDP zwak zijn. Dit komt, omdat het bestuur ook niet hard genoeg heeft gewerkt. Hij is al een tijdje niet tevreden over de gang van zaken in de partij. Bouterse zei zaterdag bij de 'owru yari' afsluiting dat NDP slecht heeft gepresteerd. De NDP kan volgens hem maken dat de verkiezing wordt verloren, terwijl het Nieuw Front nooit de verkiezing kan winnen.

De NDP-voorzitter deelde mee dat het Centraal Politiek Orgaan van de partij begin volgend jaar bijeen zal komen. Starnieuws verneemt dat de bijeenkomst al gepland was, maar Bouterse naar de herdenkingsdienst van Nelson Mandela moest. Toen is de vergadering niet doorgegaan. De leiding van de partij heeft een management team benoemd dat de verkiezingen moet leiden. Binnen de NDP is er ruis hierover, omdat het team nog niet is goedgekeurd door het hoogste partijorgaan. Bouterse deelde mee dat dit zo snel mogelijk zal gebeuren, waarna de besluiten die door het bestuur zijn genomen, uitgevoerd zullen worden onder leiding van het management team.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May