Telesur-directeur: Liefde kost geen geld
24 Dec 2013, 15:00
foto
Het publiek geniet van de optredens tijdens het Telesur kerstconcert. (Foto: Raoul Lith)


‘Zegening als bron van kracht voor eenieder’ was het thema van het Telesur-kerstconcert dat dit jaar voor de 27ste keer is gehouden. Verschillende groepen hebben hieraan meegewerkt, waaronder de politiekapel en de Brandweersingers. Deze keer waren de senioren van de Para Relaxclub de eregasten van Telesur.

Telesur-directeur Dirk Currie zegt dat het in deze tijd goed is om te bezinnen over het afgelopen jaar, maar zeker op de toekomst. “We moeten gaan nadenken wat ons aan elkaar verbindt. En laten we achterwege laten wat ons van elkaar scheidt”, legt Currie uit. Hij merkt op dat tijdens deze dagen families bij elkaar komen en gezellig samen zijn. Volgens hem is liefde het belangrijkste dat er gegeven kan worden. “Daarvoor heb je geen tijd nodig en het kost niets. Iedereen heeft dezelfde hoeveelheid aan tijd per etmaal”.

“Het stemt me goed, ik vind het geweldig dat we zijn uitgenodigd”, zegt Marijke Lont van Para Relaxclub. “We doen leuke dingen en proberen om de drie maanden een wandeling te maken. Er moet sociaal contact blijven, vooral wanneer je een jaartje ouder wordt”, legt Lont uit. De club telt 65 leden, het gaat om mensen uit de omgeving Osembo en Meursweg. “Maar nu willen de mensen van Matta en Vier Kinderen ook zo een club hebben. Dus we gaan netwerken in die gebieden”, lacht ze.

Raoul Lith
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May