Mannen spelen eigen rechter en worden aangehouden
18 Dec 2013, 15:00
foto


De 45-jarige Jimmy W., zijn zoon Diego W. (23) en vriend Jurman H. (49) zijn vanochtend aangehouden door de politie. De drie verdachten hebben twee jongemannen te Nieuw Charlesburgweg mishandeld en tegen hun wil weggevoerd in een auto. De verdachten waren van mening dat het duo hun bromfietsonderdelen gestolen had en besloten op te treden.

Een van de ontvoerden is in de kofferbak van de auto geplaatst. De vader van een van de slachtoffers zag hoe zijn zoon ontvoerd werd en ging de verdachten achterna. Hij maakte contact met de politie en gaf aan dat zijn zoon en de andere jongeman een woning waren binnen gesleurd ergens achter de Cultuurtuinlaan. De politie heeft de slachtoffers bevrijd en de verdachten aangehouden.

Intussen is Jimmy W. hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Zijn zoon en de vriend zijn na verhoor heengezonden. In verband met deze zaak worden nog twee mannen als verdachten opgespoord, omdat zij vermoedelijk ook betrokken zijn geweest bij de vrijheidsberoving van het tweetal. De politie van Munder onderzoekt deze zaak, meldt de voorlichting van politie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May