Fols en BvL rekenen op geschenkbon met kerst
02 Dec 2013, 03:00
foto


De Federatie van Organisaties van Leerkrachten in Suriname (Fols) en de Bond van Leraren (BvL) staan nog steeds achter het verstrekken van kerstgeschenkbonnen aan onderwijsgevenden. Vorig jaar is dit door het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling ingevoerd op alle niveaus.


De onderwijsgevenden zijn in december 2012 voor de eerste keer in aanmerking gekomen voor een kerstgeschenkbon, nadat de Fols en de BvL vicepresident Robert Ameerali ervan hebben kunnen overtuigen dat onderwijsgevenden niet uitgesloten kunnen worden hiervan. Daarna is het besluit vastgelegd in een missive.

Het toekennen van deze kerstgeschenkbonnen is bijzonder goed overgekomen bij de leerkrachten en in december 2013 kijkt eenieder er weer naar uit, zegt de president van de Fols, Marcellino Nerkust in een persbericht. De Fols en de BvL gaan nog steeds ervan uit dat de onderwijsgevenden ook dit jaar hun kerstgeschenkbon krijgen want op dit stuk zijn “wij jaren benadeeld.” Beide onderwijsvakorganisaties zien dat als een verworven recht.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May