Kadertraining NDP moet verkiezingswinst in 2015 opleveren
01 Dec 2013, 06:00
foto
NDP-ondervoorzitter Ramon Abrahams reikt certificaten uit aan partijleden uit Nickerie. (Beeld: René Gompers)


Kadertrainingen die door de Nationale Democratische Partij (NDP) worden verzorgd, moeten bijdragen tot een grote verkiezingswinst in 2015. De 'paarse partij' gaat ervan uit dat bij de komende verkiezingen 28 zetels in de wacht gesleept zal worden.


Errol Abrahams, voorzitter van de commissie Kadertraining NDP legde zaterdag, bij de uitreiking van de certificaten aan partijleden uit Nickerie, uit wat voor doelen nagestreefd worden met de cursussen. "We merken dat veel mensen een functie vervullen waarvoor ze de bagage niet hebben. Wij bereiden onze mensen voor op toekomstige functies om niet alleen in naam van de partij maar ook namens het land een goede 'job' te verrichten. "De cursussen zullen er zeer zeker toe bijdragen om de 28 zetels te behalen, omdat men nu beter voorbereid is en over de juiste instrumenten beschikt."

Ondervoorzitter van de NDP, Ramon Abrahams, wees de cursisten op het belang van het inzetten van de vergaarde kennis en moedigde hen aan om niet te twijfelen. "We zijn de enige nationale partij. Anderen zijn bezig ons na te doen. De NDP is de enige partij die in alle districten een zetel heeft behaald. Dat gaan we behouden en uitbreiden", betoogde Abrahams. "Wij hebben ook enkele wapenfeiten zoals het verhogen van de kinderbijslag en de algemene oudedagsvoorziening. Er zijn grote projecten in het verschiet zoals de gouddeal. We gaan verzekerd de verkiezingen in", zei Ramon Abrahams.

René Gompers
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May