Politie zoekt informatie over twee gewapende overvallen
18 Nov 2013, 20:45
foto
Een van de criminelen in een supermarkt aan de Tout Lui Faut Middenweg. (Beeld: KPS)


De politie maakt melding van twee gewapende overvallen, waarbij beeldmateriaal is vrijgegeven. De samenleving wordt gevraagd om informatie. Het gaat om een overval in een supermarkt aan de Tout Lui Faut Middenweg op zaterdag 23 augustus en op zondag 3 november drongen twee criminelen een supermarkt annex woning binnen aan de Katwijkweg te Santodorp.


In de supermarkt aan de Tout Luit Faut Middenweg zijn een cellulair, dozen met sigaretten van de merken: Morello, Dunhill en Palmol gestolen. Verder een monitor, een fles Johnny Walker Black label en twee flessen Johnny Walker Red label. Op een gegeven moment haalde een van de criminelen zijn masker weg, waardoor zijn gezicht te zien kwam. Aan de linker onderarm van de tweede verdachte is een aantal sterren getatoeëerd.

Aan de Katwijkweg is een winkelier overvallen. Op filmbeelden zijn de gezichten te zien. De linkerarm van de verdachte, die een pet op heeft, is nagenoeg helemaal bedekt met tatoeages. Deze inbrekers hebben geld, een cellulair en een 'Top up' machine van Digicel met ongeveer SRD 500 aan belminuten buitgemaakt.Wie informatie heeft over deze mannen mag deze doorgegeven aan de recherche van het politiebureau Geyersvlijt op de telefoonnummers 451163 of 450635, aan de Centrale meldkamer van de politie op het nummer 115 of het dichtstbijzijnde politie bureau.
            video.gif video
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May