Fietser laat leven na te zijn aangereden door bus (update)
13 Nov 2013, 19:17
foto


Een man op de fiets is vanavond dodelijk aangereden aan de Meursweg door een bus die werknemers vervoerde. De man kwam net van de moskee, na het avondgebed. Hij is ter plekke overleden.

Districtscommissaris (dc) Jerry Miranda van Para zegt aan Starnieuws dat familie en gemeenteleden hartverscheurend aan het huilen waren. "In een oogwenk gaat een leven eraan als mensen niet voorzichtig zijn in het verkeer. Ik word hier heel droevig van", stelt de dc.

Miranda vindt het vreselijk dat er zoveel mensen in het verkeer omkomen. Hij trekt na bij Suralco of de bussen een gps hebben, waardoor ook de snelheid kan worden gecontroleerd. Bij verificatie blijkt dat het niet om een Suralco-bus gaat. Door het embleem op de bus, ontstond er een verwarring. De bus vervoerde werknemers van een andere maatschappij. De verkeersbarometer is gestegen naar 68 voor dit jaar.

Politiewoordvoerder Drohpatie Ramkhelawan geeft de laatste updates:
De fietser is van achteren aangereden door de bus. Het gaat om 76-jarige Legimin Singosemito. De bus is in beslag genomen. De chauffeur is voor verhoor en een blaastest op het politiebureau. Op het ontzielde lichaam zal er sectie worden gepleegd. Ramkhelawan vindt het triest dat binnen een etmaal twee personen het leven hebben gelaten in het verkeer.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May