Bordeaux keert terug als speler en coach bij SV Notch
10 Nov 2013, 12:00
foto


Het blijkt dat Joel Martinus ( Bordeaux) geen afstand kan doen van hoofdklasseploeg SV Notch. Was het zo dat hij de vorige week voor de zoveelste keer nog aankondigde te zullen stoppen bij Notch als coach-sponsor en ondervoorzitter, blijkt dat hij in hoogst eigen persoon in de basis stond tijdens de ontmoeting zaterdag tegen landskampioen Inter Moengo Tapoe. Hij was ook nog de captain van de ploeg die overigens haar eerste winstpartij in drie wedstrijden heeft geboekt.

Bordeaux had aangekondigd zich terug te trekken uit de voetballerij. De aankondiging van Bordeaux kwam als verrassing aan bij de spelers, supporters en de leiding van de club. Hij zou zich volledig concentreren op de politiek en het bedrijfsleven. Nog geen tien dagen later blijkt nu dat hij terug is gekomen op zijn besluit. Hij beweert dat een gesprek met Ronnie Brunswijk, zijn politiek leider tevens hoofdsponsor van Notch, hem tot inkeer heeft gebracht. Hij heeft daarom besloten zijn oude club weer te gaan ondersteunen.

Bordeaux speelde nauwelijks twintig minuten in de ontmoeting tegen IMT in het Ronnie Brunswijk Stadion, toen hij werd vervangen door de jeugdige Phillips Damba. Hij zorgde ook voor de assist die leidde tot het winnende doelpunt van zijn ploeg. Daarna nam Bordeaux als coach plaats op de bank en stuurde zijn ploeg verder aan. Van de tafelofficial moest hij wel zijn spelerstrui verwisselen. Door de overwinning heeft Notch nu vier competitiepunten uit drie wedstrijden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May