Drie tieners gearresteerd in moordzaak Singh
09 Nov 2013, 14:23
foto
De drie verdachten in de levensberovingszaak. (Foto's: KPS)


Drie tieners die verdacht worden van moord op de 44-jarige Boyee Singh, zijn in verzekering gesteld. Het gaat om de 17-jarigen D.P. en Q.M. en de 18-jarige S.S. De recherche van het bureau Nieuwe Haven heeft opheldering gebracht in deze zaak. Aanvankelijk werden vier jeugdigen aangehouden. Uit het verhoor bleek dat drie van hen als verdachte kunnen worden aangemerkt in deze levensberovingszaak.

De vorige week zaterdag deed de familie van Singh aangifte van vermissing. Op dinsdag 6 november is het ontzielde lichaam door bouwvakkers ontdekt in een goot op het Sun Village Project in Paramaribo-noord. De auto van het slachtoffer is niet lang daarna onbeheerd aangetroffen aan de Neonstraat.

"Vanaf het duidelijk was dat er misdrijf in het spel was is de recherche van het bureau Nieuwe Haven bezig geweest met rechercheren", meldt de politievoorlichting. Vanaf gisteravond tot vanochtend zijn de aanhoudingen verricht en de verdachten verhoord. Er zijn bekentenissen afgelegd waaruit duidelijk is geworden hoe het slachtoffer om het leven is gebracht en welke strafbare handelingen de drie in verzekering gestelde verdachten hebben gepleegd.

Singh is met een mes en met een bouwgereedschap van het leven beroofd. Deze spullen zijn intussen achterhaald en in beslag genomen. Het onderzoek tot nu toe heeft naar voren gebracht dat het slachtoffer en de verdachten elkaar kenden. Er is volgens de politie sprake van 'erotische handelingen'. Twee van de verdachten zitten nog op school. Het motief voor het doden van Singh is nog niet helemaal duidelijk, zegt de politievoorlichting.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May