NPS-delegatie op bezoek bij dorpen Boven-Suriname
04 Nov 2013, 12:50
foto
NPS-voorzitter Gregory Rusland met enkele partijgenoten op Botopasi.


NPS-voorzitter Gregory Rusland heeft tijdens bezoeken aan diverse dorpen in Boven-Suriname afgelopen weekend aangegeven dat de ontwikkeling van het binnenland daadwerkelijk op gang moet komen. Tijdens de vergaderingen die gehouden zijn, hebben de mensen hun beklag gedaan over dat de partij het te druk had met algemene staatszaken en de achterban in het binnenland heeft verwaarloosd. Rusland zei door te zullen gaan met de goede dingen uit het verleden en dat de fouten die gemaakt zijn, gecorrigeerd worden.

De NPS-delegatie stelde diverse misstanden aan de kaak. In het binnenland moet er nog veel worden aangepakt. Rusland gaf zijn gehoor mee dat ontwikkeling zal moeten worden gestuurd vanuit de omgeving zelf omdat de mensen het beste weten wat zij nodig hebben. Zo zal er uitgekeken worden naar input voor het verkiezingsprogramma van de partij. Hierbij zal er rekening gehouden worden met de wensen van de mensen uit de dorpen.

De mensen hebben aangegeven welke zaken met prioriteit aangepakt moeten worden. Er moet een brug komen bij Botopasi om het medisch centrum te kunnen bereiken, ook bij hoge waterstand. De watervoorziening heeft ook alle aandacht nodig. Rusland kijkt terug op een vruchtbaar bezoek, waarbij het persoonlijke contact met de mensen uit het dorp heel goed was.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May