John Legend drie weken aan top
01 Nov 2013, 08:00
foto
Het pas getrouwd stel John Legend met zijn vrouw Chrissy.


Drie weken onafgebroken aan top?... Het is John Legend gelukt met 'All Of Me'. De romantische song staat nog steeds op nummer 1 in de Top40. In de video is John Legend te bewonderen met zijn vrouw Chrissy Teigen. De nummer 2 tune komt van 3, ja nog meer liefde in de top van de Top 40. 'Tjaipi Lobi' van Tekesha en Kenny B staat op nummer 2. En met de nummer 3 deze week, blijken de 3 beste hits allemaal van liefdevolle aard te zijn: 'Loco', de 'love' bachata van Romeo Santos en Enrique Iglesias, gaat deze week twee plekken omhoog. Loco besluit de top 3 van deze week.

De meest opvallend- stijgende song, 'de Knaller van de week' is afkomstig van het duo uit Nigeria; P-Square. De african beat Personally stijgt met maar liefst negentien plaatsen, naar nummer 9.
De 'Arrogante Nieuweling' wordt gescoord met een house tune 'Animals'. Dj Martin Garrix, was niet lang terug nog in Suriname.'Animals' komt deze week het hoogst nieuw binnen op 12.

Ook nieuw deze week in de Top40:
- Hey Mr. Dj- Benny Dayal & Shalmali Kholgade: deze 'dance' tune is afkomstig uit de Bollywood film 'Phata Poster Nikla Hero' en staat op #15.
- Ook Surinaamse muziek komt nieuw binnen. 'Sekisy Body' van Team UTR uit het niets op #20
- Finke scoort nog een nieuwe song deze week. Deze keer solo. 'Mi Nab Moni' staat op #38.
- 'Indian Gyal'; de lijst met nieuwe songs wordt besloten door Machel Montano en Drupatee. Soca gemixed met onder andere de Tabla invloeden op #40.

Tot slot alle nummers 1 songs uit de bijzondere lijsten op een rij:
Hindi: Hey mr. Dj – Benny Dayal & Shalmali Kholgade
Pop Jawa: Wes Dadi Bodjoku – Irama Smeltkroes
Suripoku Hitshow: Tjaipi Lobi – Kenny B & Tekisha Abel
Gospel/Inspirational: Fa Mi Sa Loes Yu – Asgar ft Rashly
Marron: Moni Bate – Norma Sante
Bigi Poku: Schoenmaker – Aptijt
Latin: Loco – Enrique Iglesias ft Romeo Santos
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May