Shaniel Ramdhani wint Lions posterwedstrijd
28 Oct 2013, 19:30
foto
Shaniel Ramdhani van de Shri Vishnuschool, winnaar van de Peace posterwedstrijd, met zijn prijs. (Foto: LC Paramaribo Central)


De winnaar van de Peace Posterwedstrijd van Lions clubs Paramaribo Central en Paramaribo North, is bekend. Shaniel Ramdhani van de Shri Vishnuschool, klasse 1, heeft de poster gemaakt waarop het thema het best is uitgebeeld.

Zijn tekening gaat samen met die van Shirani Verwey van de Wilhelmusschool naar de volgende ronde waarbij uit de winnende tekeningen van Suriname, Guyana en Trinidad een regionale winnaar wordt aangewezen. De winnende tekening uit de regio participeert in februari van het volgende jaar aan de Internationale wedstrijd waar alle landen uit de wereld aan meedoen.

Ramdhani heeft het afgelopen weekend een fiets en andere waardevolle geschenken als prijs gekregen. De tekenwedstrijd voor kinderen tussen 11 en 13 jaar, wordt jaarlijks georganiseerd door de Lions. Het onderwerp is Wereldvrede. Het thema dit jaar was ‘Our World, Our Future’, zegt de LC Paramaribo Central.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May