Nummer 1 en 2 blijven op Top40
25 Oct 2013, 14:00
foto


Het nummer 1 lied van de vorige week blijft prijken op de eerste positie van de Top40. 'All Of Me' van John Legend voert voor de tweede week de lijst aan. Ook nummer 2, Whine & Kotch, de stevige dancehall van J Capri & Charli Blacc, blijft zijn positie behouden. De top 3 wordt wel afgesloten met een nieuw nummer 3. Het gaat om 'heel veel liefde' van Tekisha Abel en Kenny B, Tjaipi Lobi.

De song die deze week het hoogst nieuw binnenkomt, 'de Arrogante Nieuweling' is 'Gorilla' van Bruno Mars. Voor deze song kiest Bruno Mars voor een zachte rock en blijft hij verassen. 'Gorilla' komt nieuw binnen op #17.

Nog meer nieuw deze week:
- 'Accurate' van Adika. Een paar weken terug was deze song, van de 14-jarige Amani Verwey (zoals Adika in het echt heet) de 'Hit Sollicitant'. De song heeft een plaats verworven en komt komt nieuw binnen op #29
- 'Fa Mi Sa Loes Yu', ook nieuwe muziek op de Top40 deze week; de poku is van Asgar en Rashly. 'Fa Mi Sa Loes Yu', is een gospel tune en staat deze week nieuw op nummer 33.
- 'Cooky'. Nog meer nieuwe Surinaamse muziek deze week; Cyrriel en Yannie scoren deze week de #36 met 'Cooky'.
- 'Reasons For Living' van Steph. De lijst met nieuwe songs deze week wordt besloten door Surinaams muziek talent Steph. Zij staat deze week voor het eerst op de Top40, en wel op #39.

En dan hebben we nog de nummer 1 songs uit de bijzondere lijsten op een rij:
Hindi: Raskebhare Tore Naina – Shafqat Amanat & Arpita Chakraborti
Pop Jawa: Wes Dadi Bodjoku – Irama Smeltkroes
Suripoku Hitshow: Tjaipi Lobi – Kenny B & Tekisha Abel
Gospel/Inspirational: Fa Mi Sa Loes Yu – Asgar ft Rashly
Marron: Moni Bate – Norma Sante
Bigi Poku: Schoenmaker – Aptijt
Latin: Loco – Enrique Iglesias ft Romeo Santos
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May