Parlementaire delegatie naar Guyana
23 Oct 2013, 13:00
foto


Parlementsvoorzitter Jennifer Geerlings-Simons reist morgen met elf anderen af naar Guyana voor een driedaags bezoek. Haar Guyanese collega, Raphael Trotman, heeft haar uitgenodigd.

Volgens de assembleevoorzitter van het Guyanese parlement moet het bezoek verder gaan dan “louter een ontmoeting met de belangrijkste leden van de regering en de oppositie. Hij vindt dat het bezoek moet uitmonden in de vestiging van een Guyana-Suriname Associatie om de betrekkingen tussen de twee parlementen en volkeren te verbeteren.

De Surinaamse delegatie heeft een volle agenda met bezoeken aan onder andere president Donald Ramotar, premier Samuel Hinds en zijn ministers, oppositieleider David Granger en de leider van de Alliantie voor Verandering ( AFC ) Khemraj Ramjattan.

Daarnaast zal de delegatie ook de leden ontmoeten van het Commonwealth Parliamentary Association (CPA) Committee, van het Parliamentary Management Committee (PMC) en van het Parliamentary Sectoral Committee on Foreign Relations. De Surinaamse delegatie keert op zaterdagavond terug.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May