Politie houdt verdachten aan
20 Oct 2013, 15:18
foto


De politie heeft verschillende aanhoudingen verricht in het weekend. Twee van de verdachten hebben zich schuldig gemaakt aan ernstige mishandelingen. Twee anderen zijn na een achtervolging gearresteerd. Ook een drugsverkoopster is in de kraag gevat, meldt de politievoorlichting.

De 32-jarige C.P. en de 34-jarige C.P. zijn op vrijdagmiddag aangehouden. Zij worden ervan verdacht een 38-jarige man zwaar mishandeld te hebben. Deze mishandeling vond plaats aan de dokter Sophie Redmondstraat. Het slachtoffer moest per ambulance worden overgebracht naar het ziekenhuis. Er is vermoedelijk nog een derde man betrokken geweest bij deze mishandeling.

Dieven gepakt na achtervolging
De 19-jarige S.R. en zijn comparant C.K. zijn vrijdagmiddag door de politie aangehouden aan de dokter Sophie Redmondstraat. Zij konden worden aangehouden nadat hun vluchtauto door de politie klem was gereden. De twee verdachten hadden kort voor hun aanhouding twee cellulairtoestellen uit een cell-shop gestolen aan de Plutostraat.

De exploitant van de shop was deze twee jongemannen in zijn auto achterna gegaan en hield de politie op de hoogte van hun vluchtweg. Hierdoor kon de centrale meldkamer de verschillende politie eenheden goed in stelling brengen, die de achtervolging overnamen. Voordat de twee verdachten konden worden aangehouden hadden zij, door hun roekeloos rijgedrag, een aanrijding veroorzaakt met een andere auto.

Drugsverkoopster aangehouden
De 52-jarige Johanna N. is in de vroege ochtend zaterdag door de politie aangehouden aan de Jodenbreestraat. Zij wordt verdacht van drugsverkoop. In haar bezit is aangetroffen: 83 wikkeltjes met vermoedelijk cocaïne en tien wikkels met marihuana.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May