JCI Suriname zal zich concentreren op sterke kant leden
20 Oct 2013, 04:00
foto


Het nieuwe bestuur van JCI Suriname zal zich concentreren op de sterke kanten van de leden. Het nieuwe bestuur onder leiding van Marvin Pollack is zaterdagavond gekozen op de jaarlijkse National Convention. Dan komen alle afdelingen bijeen, waarbij de verkiezing van het nationaal bestuur een van de hoogtepunten vormt.


Tijdens de algemene vergadering van JCI Suriname gaven de kandidaat- bestuursleden aan dat zij zich in het komende jaar zullen richten op de sterkten van individuen binnen de organisatie, om via deze interne versterking directe impact te creëren binnen de samenleving. Het thema is 'Focusing on strenghts'. Dit zal niet de enige manier zijn waarop er gewerkt zal worden aan veranderingen binnen de samenleving. Door partnerschappen aan te gaan, te onderhouden en verder uit te diepen met de overheid en private sector zal het doel van de organisatie om duurzame veranderingen teweeg te brengen bereikt moeten worden. JCI zal nog meer dan tevoren een bundeling moeten zijn van jonge burgers die een actieve rol gaan vervullen in het teweeg brengen van duurzame ontwikkelingen.

De Nationale Conferentie werd donderdagavond geopend en heeft in het weekend met trainingen, vergaderingen, debatten en spreekcontesten verder inhoud gekregen. Ook de internationale trainer uit Noorwegen Kai Roer heeft een bijdrage geleverd door een leadership workshop te verzorgen.
De afsluiting van de National Convention van JCI Suriname vond zaterdagavond plaats met een award ceremonie, waarbij de beste projecten die in het afgelopen jaar zijn uitgevoerd zijn beloond. De 75 geregistreerde conferentiegangers van JCI Suriname keren huiswaarts met nieuwe inspiratie een blijvende en duurzame impact te creëren binnen onze samenleving.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May