Verdachte bekent seksuele betasting achtjarige
18 Oct 2013, 03:00
foto


Rudolf R. wordt ervan beschuldigd dat hij een kind van acht jaar onzedelijk betast en gekust heeft. Op de zitting donderdag bekende de verdachte tegenover rechter Sieglien Wijnhard dat hij het slachtoffer in dronkenschap gekust had op twee plekken.

De verdachte was in een winkel aan het borrelen toen het kind naar hem toekwam en om SRD 1 vroeg. "Ik heb haar gevraagd of zij met mij mee wilde naar mijn huis en dan zou ik haar SRD 5 geven. Ook vond zij het goed dat ik haar zou kussen", verklaarde de verdachte. Het slachtoffer heeft aangegeven dat de verdachte haar heeft getrokken bij de arm, haar meenam naar zijn woning en haar op bed legde. Hij deed de deur op slot van de kamer.

Een getuige had gehoord hoe hij tot twee keren toe het kind gevraagd had om oraal seks met hem te bedrijven. Het kind weigerde. Dit ontkende Rudolf R. en merkte op dat het kind, dat hij helemaal niet kende, slechts vijf minuten bij hem was. Hij stuurde het kind met SRD 5 terug. De verdachte beweerde dat het slachtoffer zelf gewild had en dat hij dronken was.

"U was dronken, maar u kon wel de weg naar uw huis terugvinden. En waarom deed u dan uw kamer op slot? Ook al had het kind dat gewild, u dient het beter te weten", stelde Wijnhard. De verdachte zei dat hij de deur op slot deed, omdat anderen die in de buurt waren, zouden horen. De verdachte die voor het eerst in aanraking is gekomen met de justitie, zei dat hij dit nooit meer zal doen. Op 21 november zal het Openbaar Ministerie met een strafeis komen in deze zaak.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May