Dc Bink enthousiast over vordering werk brug Jagtlust
12 Oct 2013, 13:00
foto
De brug van Jagtlust wordt gesloopt.


Districtscommissaris (dc) Ingrid Karta-Bink van Commewijne is in haar sas. Sinds vrijdag wordt er hard gewerkt bij de brug van Jagtlust. "We hebben vandaag de brug gesloopt. Het was een heel spannend moment. De brug bestaat niet meer. Het gat wordt opgevuld met zand en grind. Daarna worden er buizen gelegd", vertelt de dc aan Starnieuws.

Bink legt uit dat er continu wordt doorgewerkt in ploegen. Behalve medewerkers van het ministerie van Openbare Werken, hebben ondernemers uit de omgeving hun eigen mensen ingezet. Iedereen levert een bijdrage om de vervanging van de brug zo soepel mogelijk te doen verlopen. Dit is een heel goed voorbeeld van hoe overheid en particulieren samen een probleem kunnen oplossen.

De weg is sinds vrijdagmiddag afgesloten. "Er zijn borden geplaatst bij de Oost-West-Verbinding. Toch rijden mensen nog door om naar Nieuw-Amsterdam te gaan. De mensen moeten via Tamanredjo omrijden", benadrukt de dc. De brug is tot maandagochtend 6.00 uur gesloten. "Wij doen er alles aan om veel eerder klaar te zijn. Het is een uitdaging om zelfs vanavond het werk af te hebben", zegt Bink optimistisch.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May