Zware aanrijding op de Wayamboweg
10 Oct 2013, 21:59
foto
De voertuigen die betrokken zijn bij de zware aanrijding aan de Wayamboweg, dichtbij de Vijfde Rijweg.


Twee personenauto's zijn frontaal met elkaar in botsing gekomen vanavond aan de Wayamboweg ter hoogte van kilometer 19.5. Zes slachtoffers zijn afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Zij werden vervoerd met vier ambulances. Ook de brandweer moest er aan te pas komen om slachtoffers te bevrijden uit hun benarde positie.

De gewestelijke politiecommandant, Tjanderdath Gopal, zegt aan Starnieuws dat de bestuurder van het voertuig dat van de richting Saramacca kwam, zei dat hij een dier op de weg zag. Hij beweert dat hij is uitgeweken en daardoor op de rechterhelft is terecht gekomen. De man kon niet uitleggen om welk dier het ging. Hij zat alleen in het voertuig. In de andere auto die van Paramaribo op weg was naar Nickerie, zaten vijf personen. Niemand heeft een dier gezien op de weg.

Gopal zegt dat alle zes slachtoffers voor observatie opgenomen zijn in het ziekenhuis. Hij kon nog geen details verstrekken. In de toestand waarin de chauffeurs zich bevonden, kon er geen blaastest worden afgenomen. De politie van Jarikaba is belast met het onderzoek. De voertuigen zijn behoorlijk toegetakeld.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May