JCI SYMA helpt instellingen financiële problemen aanpakken
08 Oct 2013, 22:00
foto
Vertegenwoordigers van instellingen leren 'budgetteren'.
(Foto: JCI SYMA)


JCI SYMA heeft vijf sociale instellingen getraind om hun financiële uitdagingen duurzaam aan te pakken. Vertegenwoordigers van de stichtingen Prasoro, Claudia A, Tamara, Siswa Tama en Huize Emmaus hebben de tools gekregen om hun werk beter te kunnen uitvoeren.

JCI SYMA, een van de afdelingen van de Junior Chamber International Suriname, zegt duurzame oplossingen na te streven. Daarom is besloten een verdiepingsslag te geven aan het jaarlijks terugkerend evenement: de JCI SYMA Annual Quiz.
Het doel van de activiteit is om veranderingen teweeg te brengen binnen de samenleving en om leden en nieuwelingen van de organisatie meer informatie te verschaffen over JCI en de rol die ze vervult in de samenleving.

De instellingen hebben kosteloos mogen participeren aan de trainingen. Voor het welslagen van deze activiteit zijn diverse bedrijven benaderd waardoor de instellingen gelukkig gemaakt konden worden. Ze hebben aangegeven waar de behoefte naar uitgaat. Op basis daarvan zijn de onderwerpen bepaald. Tijdens de trainingen zijn onder andere 'budgetteren' en 'management' aan de orde gekomen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May