‘Roamen’ nu veel goedkoper voor Digicel klanten
03 Oct 2013, 17:00
foto


Prepaid en postpaid klanten van Digicel Suriname betalen vanaf morgen voor gebruik van hun mobiele telefoon in het buitenland nu een nieuw, lager tarief. Alle klanten die ‘roamen’ op een van Digicel 's andere netwerken in het Caribisch gebied (behalve Guyana) worden automatisch overgeschakeld naar de nieuwe tarieven. Ook de opt-in fee voor reizigers naar het Caribisch gebied is geannuleerd.

Met het Digicel Roam Like you’re Home ’plan kunnen klanten van het bedrijf in het buitenland tegen deze lagere tarieven bellen, e-mailen, surfen op het internet en sms’en. Hans Lute, CEO van Digicel Suriname zegt dat klanten met het plan de vrijheid krijgen om hun telefoons in het buitenland te gebruiken zoals ze dat thuis doen, zonder zich zorgen te maken over de kosten.

Klanten die ‘roamen’ in andere Digicel markten in het Caribisch gebied (met uitzondering van Guyana) zullen voortaan geen deposito meer hoeven te betalen. Postpaid klanten krijgen ook geen rekening meer voor het ontvangen van gesprekken als ze in de VS of in het Caribisch gebied zijn. ‘Roamers’ die reizen naar de VS, zullen nu een tarief van SRD 35 per week betalen. De nieuwe beltarieven vanuit de VS zijn gemiddeld 90% minder voor bellen naar Suriname en 85% minder voor bellen binnen de VS, zegt Digicel.


Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May