Schoolpakkettenproject afgesloten met Boven-Suriname
02 Oct 2013, 06:00
foto
Jongeren van het MDG-korps op bezoek bij granman Belfon Aboikoni. (Foto: MDG-korps)


Het schoolpakkettenproject uitgevoerd door de Millennium Development Goals (MDG) jeugdambassadeurs is succesvol afgesloten, met een bezoek aan het Boven Suriname gebied. Vijftig dorpen hebben pakketten in ontvangst mogen nemen. Er zijn achthonderd schoolpakketten en zestienhonderd schooluniformen uitgedeeld. Landelijk zijn meer dan veertienduizend pakketten uitgedeeld aan kinderen.

De MDG jeugdambassadeurs Faizal Abdoelgafoer en Jillian Kromosoeto brachten ook een bezoek aan granman Belfon Aboikoni te Asindonhopo. Ze bespraken met de granman de problemen waarmee de jongeren in het gebied te maken hebben. De hoop werd uitgesproken dat met de hulp van de regering en de inzet van de gehele gemeenschap, de problemen opgelost kunnen worden.

Het team van de MDG-jeugdambassadeurs kijkt terug op een geslaagd project, dat uitgevoerd is in samenwerking met het ministerie van Sport- en Jeugdzaken. Kinderen uit alle districten zijn in aanmerking gekomen voor de pakketten. De MDG jeugdambassadeurs hopen dat de scholieren extra hun best zullen doen. Het schooljaar is maandag officieel begonnen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May