Zwaargewonden bij aanrijding Martin Luther Kingweg
29 Sep 2013, 12:57
foto


Twee personen zijn in kritieke toestand binnengebracht bij het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Drie ambulances moesten kortgeleden uitrukken om zes personen die betrokken waren bij een zware botsing op de Martin Luther Kingweg eerste hulp te verlenen. Ze zijn iets over twaalf met de slachtoffers aangekomen bij het ziekenhuis.

Politiewoordvoerder Drohpatie Ramkhelawan zegt aan Starnieuws dat een Noah-busje waarin zes personen zaten, richting Paranam reed, terwijl een personenauto van Paranam richting stad reed. Ter hoogte van de Adhinweg is de personenauto op de rijhelft van het Noah-busje gekomen, waardoor er een frontale botsing plaatsvond. Een van de auto's vloog bij de slag in brand en enkele personen werden uit de auto’s geslingerd. De brandweer heeft ook hulp verleend.

De veroorzaker van de aanrijding, de 33-jarige P.H. is aangehouden. Zijn rijbewijs was ingevorderd, dus mocht hij niet plaatsnemen achter het stuur, zegt Ramkhelawan. P.H. heeft geen noemenswaardige letsels opgelopen bij de aanrijding. Vier van de slachtoffers zijn in stabiele toestand, terwijl twee er ernstig aan toe zijn. De aanrijding heeft ongeveer half 11 plaatsgevonden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May