Suriprofs verzorgen voetbalclinics bij opening sportcomplexen
12 Sep 2013, 19:00
foto


De sportcomplexen van stichting ABSO en de sportvereniging Inter Maretraite zijn voor Euro 85.000 heringericht, omrasterd en voorzien van veldverlichting. Zaterdag 14 en zondag 15 september zullen ex-voetballers Aron Winter en André Wasiman bij de opening van de faciliteiten, voetbalclinics verzorgen aan jongeren.

Het geld voor het verbeteren van de accommodaties is na indiening van een projectaanvraag bij de Stichting Suriprofs, door deze organisatie gedoneerd. De stichting geeft sinds haar oprichting in 1999 ondersteuning aan projecten in Suriname waarin kinderen en jongeren centraal staan. Het geld wordt door onder andere het spelen van benefiet wedstrijden door voetballers met Surinaamse roots ingezameld. De stichting werkt samen met de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB).

Sinds vier jaar geven ambassadeurs van het KNVB WorldCoaches programma voetbalclinics voor jonge delinquenten in de Santo Boma inrichting. Winter en voorzitter Stanley Menzo zijn beide ambassadeur van WorldCoaches. Winter zal op 13 september ook de jeugdgevangenis bezoeken en er samen met Wasiman en Roel Mijnhijmer een voetbalclinic verzorgen, meldt de stichting.

ABSO: Datum zaterdag 14 september 2013. Adres: Gronfolostraat Beekhuizen. Aanvang: 17.00 uur. --- S.V. Inter Maretraite: Datum zondag 15 september 2013. Adres: Eldoradolaan (Boys terrein) Aanvang: 17.00 uur
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May