Vier advocaten verdedigen Dino (update)
11 Sep 2013, 00:00
foto


De voorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP), president Desi Bouterse heeft op de structurenvergadering partijgenoten bedankt voor de ondersteuning die hij heeft gekregen rond de aanhouding van zijn zoon Dino. NDP-topper minister Winston Lackin deelde mee dat de zitting van Dino in New York maandag 25 minuten heeft geduurd. Hij wordt bijgestaan door vier advocaten. De structurenvergadering van de NDP is dinsdagavond gehouden.

Lackin legde aan zijn partijgenoten uit dat "er geen korrel cocaïne op Dino is gevonden door de Amerikanen". De mededelingen zijn niet door Bouterse gedaan, maar door Lackin. De moeder van Dino, Ingrid Figueira, was aanwezig in New York om haar zoon bij te staan. De zaak wordt in november verder behandeld.

De structuren van de partij hebben alle ondersteuning aan Bouterse toegezegd. Zij hebben aangegeven pal achter hem te staan. Zij zullen hem bijstaan in deze moeilijke dagen. Bouterse deed een beroep op de structuren om de gelederen te sluiten en in eenheid verder te gaan.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May