NDP-voorzitter Bouterse coördineert Wanica
06 Sep 2013, 00:00
foto
NDP-voorzitter Desi Bouterse


De voorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP), president Desi Bouterse, zal in hoogst eigen persoon de coördinatie van NDP Wanica op zich nemen. Dit zal hij doen tot alle neuzen in één richting wijzen. Hij zal de kar in dit district, waar zeven zetels te behalen zijn, zelf trekken. De NDP heeft nu drie zetels uit Wanica. De meest sterke kandidaat in Wanica is VHP-voorzitter Chandrikapersad Santokhi. Ook zijn partijgenoten Radjkoemar Randjietsingh (fractieleider Nieuw Front) en Asiskumar Gajadien zijn afkomstig uit dit district. De zevende zetel staat op naam van Pertjajah Luhur.

Aanvankelijk had de NDP Rabin Parmessar aangewezen als coördinator van dit district. Door onenigheid met partijgenoot Charles Pahlad en diens zoon Ravin Jiawan (districtscommissaris), werd het duo Ramon Abrahams/Pahlad belast met de coördinatie. Ook dit besluit heeft geen stand gehouden. Daarna was afgesproken dat Abrahams de trekker zou worden. Per onmiddellijke ingang zal Bouterse de lijnen uitzetten. Dit is donderdag meegedeeld aan de partijstructuren van het district in Ocer, door Abrahams.

In de positie van Jiawan, die ook wankel was, is er duidelijkheid gegeven. Jiawan blijft districtscommissaris. Hoewel er nog steeds wrijving is in Wanica, is besloten dat partijen met elkaar zullen moeten samenwerken. Bouterse zal zich daarom persoonlijk ontfermen over dit district, waar de NDP haar positie wil behouden.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May