ICT merk 'Digicel Business' gelanceerd
05 Sep 2013, 17:05
foto
Vicepresident Robert Ameerali in gesprek met de ceo van Digicel Hans Lute (midden) en Sales Director Carl O'Brien.


Digicel Suriname heeft het ICT merk 'Digicel Business' gelanceerd. Speciaal hiervoor was er een introductie voor genodigden woensdag in Hotel Marriott. Vicepresident Robert Ameerali was ook van de partij. Sales Director van Digicel Suriname, Carl O' Brien, zegt dat veel bedrijven en ook de overheid voorzien worden van ICT-diensten. Hij benadrukt dat veiligheid en efficiëntie voorop staan.


Het Digicel Business team is in de regio’s de enige partner van Cisco Certified Gold ook Gold Partner van Avaya. Andere internationale bedrijven waarmee er een partnerschap is, zijn onder andere Dell, Microsoft and Yeastar, deelt O’ Brien mee.

Het Digicel Business team zal klanten vanaf nu oplossingen bieden voor alle aspecten van de ICT-infrastructuur behoeften. Deze zijn onder meer, hardware, ontwerp en implementatie van netwerken en Unified Communications platformen.
Het bedrijfsleven in Suriname heeft in de afgelopen 5 jaren een enorme groei op het gebied van ICT ervaren en hun behoeften zijn derhalve veranderd.

IT oplossingen zijn steeds belangrijker geworden in het beheer en het efficiënter maken van deze ondernemingen. Digicel Business ziet daarom enorme marktkansen in de ontwikkeling van ICT-infrastructuren, meldt het bedrijf.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May