Geweldplegers en zeerovers aangehouden
05 Sep 2013, 14:18
foto


Een winkel aan de Henck Arronstraat was gisteravond het toneel van de diefstal van SRD 150 en een telefoontoestel. De 22-jarige S.R. is kort nadat hij een man in de winkel van zijn eigendommen beroofde, aangehouden door een politie-rekruut. Na de diefstal was hij via de Anniestraat gevlucht naar de Nassylaan. Ter hoogte van de Oranjeschool werd hij door de rekruut aangehouden, met in zijn bezit de gestolen spullen. De politie van ressort Centrum heeft deze zaak in onderzoek.

De recherche van Geyersvlijt heeft W.D. en S.B. in augustus aangehouden. Het tweetal had samen met de eerder aangehouden verdachte Raoul With, een bejaarde vrouw aan de Mr.P. Chandisawweg te Uitkijk beroofd. Bij deze diefstal hebben zij geweld gebruikt. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat W.D. en S.D. bij meerdere strafbare feiten betrokken zijn geweest.

De Guyanese zeerovers B.M., D.V., M.R. en D.P. zijn, eveneens door de recherche van Geyersvlijt, aangehouden. Dit viertal beroofde op 12 november van het afgelopen jaar voor de kust van Coronie vijf andere vissers die gezeten waren in een andere vissersboot. Na de beroving moesten de slachtoffers overboord springen. Drie van hen konden zwemmend de oever bereiken. Over de andere twee is er tot heden niets vernomen.

Alle verdachten blijven tijdens het onderzoek van hun zaak aangehouden, meldt de voorlichting van de politie.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May