PLO boycot training 'defensive drive' TCT
02 Sep 2013, 02:00
foto


De Particuliere Lijnbushouders Organisatie (PLO) zal vandaag niet deelnemen aan de 'defensive drive training', die het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) voor maandag en dinsdag heeft gepland. Dit hebben de bushouders besloten tijdens een druk bezochte algemene ledenvergadering. De bushouders vinden dat TCT de subsidie voor brandstof steeds te laat uitbetaald.

Behalve de subsidie zijn de bushouders ook ontevreden over het niet nakomen van afspraken door TCT. Zo zouden er bushaltes geplaatst worden op diverse routes. Het duurt volgens de PLO ook lang om vergunningen over te dragen aan derden. De bushouders willen dat hun geld op tijd wordt uitbetaald.

De tweedaagse training is speciaal bedoeld voor het openbaar vervoer en het Nationaal Vervoerbedrijf. De training zal tijdens twee informatiedagen in de Congreshal worden verzorgd door de Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling (SAO). Deze informatiedagen zijn mede bedoeld om de veiligheid en klantvriendelijkheid op te voeren.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May