OW tekent contract voor ontwatering en asfaltering
30 Aug 2013, 02:00
foto
Minister Rabin Parmessar feliciteert de vertegenwoordiger van Tjongalanga NV met de ondertekening van het contract. (Foto: Raoul Lith)


Het ministerie van Openbare Werken (OW) zal binnenkort zes ontwateringswerken en twee asfalteringsprojecten uitvoeren. Directeur Mark Rommy heeft zijn handtekening gezet onder de contracten.

De twee asfalteringsprojecten die uitgevoerd worden omvatten de rehabilitatie van 10.5 km weg tussen Meerzorg en Tamanredjo (45 miljoen SRD), 23 km van de Oost West Verbinding tussen de Henri Fernandesweg en Monkshoop (ruim SRD 101,4 miljoen). Deze twee projecten worden door Baitali NV en Tjongalanga NV uitgevoerd. Het gaat om wegen met een wegdruk van 13 ton.

Voor het plegen van achterstallig onderhoud van de hoofdontwateringsinfrastructuur van verschillende ressorten in Paramaribo, is ruim SRD 1.3 miljoen uitgetrokken. Ook wordt de toevoer naar de sluizen en gemalen aangepakt.
In het contract is ook opgenomen dat de lozingen voor een periode van twee jaar onderhouden dienen te worden. Het gaat om de gebieden Paramaribo-noord, Kwatta, Kasabaholo/Welgelegen, Tammenga/Zorg en Hoop, Abrabroki/Saron/Beekhuizen en Ephraimzegen/Latour/Winti wai.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May