Charles Pahlad: Ik ben en blijf een NDP’er
30 Aug 2013, 10:00
foto
Assembleelid Charles Pahlad


Parlementariër Charles Pahlad (Mega Combinatie/NDP) zegt aan Starnieuws dat hij een NDP’er is en dat ook altijd zal blijven. Hij benadrukt dat hij wel minder actief wil zijn binnen de politiek en dat hij in 2015 wenst te stoppen met politieke activiteiten.

Volgens de parlementariër is er niks mis mee. Hij is niet langer coördinator van de NDP in het district Wanica, omdat hij het wat rustiger aan wil doen. Hij wil langzaam afbouwen naar 2015 toe. “Er doen zoveel geruchten de ronde, maar niks is waar. Ik blijf de partij ondersteunen, maar mijn bijdrage zal gewoon minder zijn, omdat ik in 2015 wil stoppen met de politiek”, merkt Pahlad op.

Het NDP-assembleelid zegt dat hij de laatste keren niet naar de parlementsvergaderingen is geweest, omdat hij ziek was. “Wij moeten de jongeren ook de kans geven om zich te profileren. Er zijn geen strubbelingen binnen de partij en mijn besluit was al lang van tevoren genomen. Ik heb jarenlang hard gewerkt en heb mijn volle ondersteuning gegeven aan de partij. Maar, na 2015 wil ik stoppen met de politiek en deze overlaten aan de jongeren”, stelt Pahlad.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May