Got Talent ondanks stroomuitval in prettige sfeer verlopen
28 Aug 2013, 01:30
foto
De openingsact door de deelnemende scholieren.


Het begin van het zesde 'Got Talent' seizoen is ondanks een late start in een prettige sfeer verlopen. Tien middelbare scholen nemen deel aan de zoektocht naar de meest getalenteerde scholieren van Suriname.

Toen de show om 19.00 uur zou beginnen in de Anthony Nesty Sporthal, viel de stroom uit. Er is van alles gedaan om 'Got Talent' uit de duisternis te halen. De presentatoren Enver Panka en Chantal Cadogen hebben zo luid als ze konden het publiek rustig kunnen houden. De oorzaak voor de stroomuitval is geweest blikseminslag op een van de EBS generatoren. Toen de show uiteindelijk om 20:30 begon, was de pret er weer in en leek het alsof de lichten nooit uit waren geweest.

Eerste uitvallers
Het thema voor de avond was het uitdragen van de slogans van Staatsolie en Telesur, de twee sponsoren van 'Got Talent'. 'Vertrouwen in eigen kunnen' en 'Keeping us in touch' werd via drama, dans of zang uitgebeeld. Het gelukte enkele scholen de juiste balans te vinden in het artistieke en het goed uitvoeren van de opdracht. Bij anderen liep het mis. De jury was heel kritisch. Af en toe liet het publiek massaal merken het niet eens te zijn met de juryleden.

Aan het eind van de avond werden de eerste afvallers bekendgemaakt. Voor Imeao 1 en Imeao 2 is de race afgelopen. De komende vijf weken zal er elke keer een school naar huis worden gestuurd. Elke week is er een nieuw thema. De finale vindt plaats op 24 september en zal de nieuwe 'Got Talent' kampioen gekroond worden. De Algemene Middelbare school is de huidige kampioen en zal de titel niet verdedigen. De school heeft zich niet ingeschreven voor deelname.

René Gompers
Advertenties

Thursday 02 May
Wednesday 01 May
Tuesday 30 April