Leiders Nieuw Front maandag bijeen over samenwerking
24 Aug 2013, 19:30
foto


De leiders van het Nieuw Front vergaderen maandag over de verdere samenwerking en de strategie naar de verkiezingen toe. De voorzitters Chandrikapersad Santokhi (VHP) en Gregory Rusland (NPS) hebben zich al uitgesproken over de voortzetting van de samenwerking. In deze combinatie nemen ook deel de SPA en het DA91. De VHP denkt ook aan een naamsverandering. Beide politieke partijen willen het presidentschap invullen bij verkiezingswinst.

Rusland zegt aan Starnieuws dat er voldoende dynamiek zit in het Nieuw Front om verkiezingswinst te boeken in 2015. "Wij bieden een nieuwe generatie politici aan", stelt hij. Rusland merkt op dat het kiezersvolk voornamelijk uit jongeren bestaat. In de samenwerking zal er veel aandacht besteed worden aan de aspiraties die jongeren hebben.

"De beste manier om de verkiezingen in te gaan, is in combinatieverband", merkt Rusland op. Hij merkt op dat er een goede samenwerking is binnen de combinatie, maar zaken dienen zodanig aangepast te worden, waardoor er een betere uitstraling is naar de samenleving. "Daarom komen wij maandag bijeen om te kijken naar de doelen en om zaken opnieuw te formuleren", zegt Rusland.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May