Rusland: Afdeling Nickerie krijgt extra ondersteuning
23 Aug 2013, 14:00
foto
Gregory Rusland, voorzitter NPS


Gregory Rusland, voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS), is bezig een commissie samen te stellen die extra aandacht gaat besteden aan Nickerie. "Hoofdbestuurslid Carmelita Fereira is ons komen te ontvallen. Wij hadden ook met haar besproken dat er vanuit de partijtop meer ondersteuning geboden zou worden aan de afdeling in Nickerie", zegt Rusland aan Starnieuws.

De NPS is niet verrast met het bedanken van Richenel Small als afdelingsvoorzitter en lid van de partij. Small had reeds publiekelijk verklaard dat hij een speciale band heeft met vicepresident Robert Ameerali en de regering niet zou bekritiseren. Rusland zegt dat Nickerie heel belangrijk is voor de NPS. Er is een grote achterban in het district.

In overleg met de partijstructuren in het westen, zal er een nieuw afdelingsbestuur komen. Dit weekend heeft Rusland in partijcentrum 'Grun Dyari' een bespreking met de commissie die Nickerie zal bijstaan. Ook al heeft de NPS een goede samenwerking met de VHP in Nieuw Front-verband, maar de partij heeft haar eigen activiteiten in Nickerie. "In verschillende districten vullen wij elkaar aan", stelt Rusland. Hij zegt dat de afdeling Nickerie alle aandacht heeft van het hoofd- en congresbestuur.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May