Somohardjo gemachtigd voor oriëntatie gesprekken politici
22 Aug 2013, 06:00
foto
Paul Somohardjo, voorzitter Pertjajah Luhur.


Pertjajah Luhur heeft haar voorzitter Paul Somohardjo woensdagavond gemachtigd om oriënterende gesprekken te voeren met politieke partijen. Daarnaast is er een onderhandelingscommissie benoemd waarin naast Somohardjo ook zitting hebben Raymond Sapoen, Soewarto Moestadja en Hendrik Setrowidjojo. Somohardjo is net terug uit India waar hij op oriëntatiemissie was.

Somohardjo zegt aan Starnieuws dat de verkiezingsmachine nu opgestart zal worden "maar wij zijn de partij die nooit slaapt", voegt hij eraan toe. Hij deelt mee dat niemand wordt uitgesloten. "Wij hebben een samenwerkingsovereenkomst binnen de coalitie tot mei 2015, daar zullen wij ons aan houden. Met het oog op de verkiezingen, zullen wij nagaan met wie er samengewerkt zal worden", stelt de politicus.

'Wij hebben goede zaken kunnen doen in India, waar een deel van mijn partijgenoten zijn roots heeft", merkt de voorzitter van Pertjajah Luhur op. Er zijn heel wat zaken gedaan in India. "De containers met heel wat goederen, met onder andere sari's, salwaar's, komen over zes weken aan. In onze boetiek aan de Leysweg zullen we niet alleen spullen 'made in Indonesië' maar ook 'made in India' verkopen", zegt Somohardjo. De partij is ook van plan om artiesten en filmsterren op niveau naar Suriname te laten overkomen. Somohardjo is tevreden over het resultaat dat hij in India heeft geboekt.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May