NDP Saramacca gaat voor de tweede zetel
20 Aug 2013, 04:30
foto
Clifton Koorndijk, afdelingsvoorzitter NDP Saramacca.


De afdeling Saramacca van de Nationale Democratische Partij (NDP) wil Badresein Sital behouden als politiek coördinator. "Wij werken er ook aan om twee van de drie zetels van het district binnen te halen", zegt afdelingsvoorzitter Clifton Koorndijk aan Starnieuws. Nu wordt de partij in De Nationale Assemblee vertegenwoordigd door Nasiebhoesein Moesafierhoesein.

De afdeling heeft in het weekend vergaderd om de verdere strategie van de partij te bepalen. De vorige week was er ook een bijeenkomst van kaders in Ocer waar instructies zijn gegeven voor de verkiezingscampagne. Deze zaken zijn doorgenomen met de leden. Districtscommissaris Aroenkoemar Ramdhani heeft ook informatie verstrekt over de activiteiten rond Carifesta, die zaterdag worden gehouden. Hierbij staat productie centraal.

Koorndijk zegt dat NDP Saramacca hard aan de weg timmert. "Wij zijn het eerste district dat een partijgebouw heeft opgezet. Binnenkort zal de opening plaatsvinden. Wij zijn bezig de laatste hand te leggen aan het gebouw", zegt Koorndijk. Hij haalt aan dat de afdeling zelf fondsen heeft gemobiliseerd om het partijcentrum te bouwen.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May