Lionsclub Kwatta reikt Student Excellence Award uit
16 Aug 2013, 22:30
foto
Enkele van de best geslaagde leerlingen. (Foto: Lions Club Kwatta)


Leerlingen van een school uit het Speciaal Onderwijs (SO) hebben dit jaar voor het eerst meegedongen naar de jaarlijkse Student Excellence Award die door Lions Club Kwatta wordt uitgereikt aan de best geslaagde scholieren op basis en voj-niveau in cluster Kwatta. 27 leerlingen: 21 van de basisschool, vier van het mulo, een van het lbgo en een van de SO-school Jankielaan, zijn in de bloemen gezet om hun uitstekende prestaties.

LC Kwatta wil vanaf volgend jaar meerdere SO-scholen benaderen om hun best geslaagde leerlingen op te geven voor de Excellence Award. Iamgold heeft de prijzen voor de leerlingen gesponsord en de minister van Onderwijs en Volksontwikkeling, Ashwin Adhin, heeft deze overhandigd. Hij werd bijgestaan door afgevaardigden van de serviceclub, de sponsor en clusterhoofd Marcia Holwijn.

Alle leerlingen hebben een vergulde trofee en certificaat van LC Kwatta gehad en van Iamgold een pakket aan cadeaubonnen van SRD 250 en een originele met goud bewerkte Iamgold pen. De overall best geslaagde kreeg ook een bankrekening bij de DSB met SRD 1000 als inleg. De bank heeft op dit bedrag SRD 250 bijgeschreven.

De Swami Dayanand Muloschool heeft al voor de zesde keer een 'superbestgeslaagde' afgeleverd. Dit jaar is het geworden Priya Bansradj, die met 79 punten slaagde.
Naast entertainment kregen de scholieren een diner aangeboden, zegt de voorlichter van LC Kwatta, Raj Jadnanansing.

U kunt de lijst van de geslaagden hier downloaden.
pdf-icon.gif best_geslaagden_.pdf                
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May